AGF Svømning

Masters

Vi tør godt sige, at AGF Masters er Århus' største og bedste Mastershold.

AGF Masters er holdet for svømmere, som ønsker at dyrke svømning seriøst og målrettet i et hyggeligt socialt fællesskab. Vi har 3-4 træningspas om ugen i byens bedste hal - Aarhus Svømmestadion.

På holdet prioriterer vi kvaliteten i hvert enkelt træningspas og står ved, at træningen er et mål i sig selv. Træningen er derfor præget af stor variation indenfor alle fire stilarter.

Masters er også et konkurrencehold. Op til stævner træner vi målrettet med svømmernes specialediscipliner, således at de får stor mulighed for at specialisere sig i teknik og udvikle den fornødne fysiske kapacitet til at kunne prøve kræfter med danmarks øvrige mastershold. Vi tager til stævne ca. 4 gange årligt.

Kort sagt: Vi blander en seriøs svømmetræning med et stærkt socialt miljø så man til hver træning får et stort svømmemæssigt udbytte og gerne skal have grint mindst én gang før man går hjem!

Aldersgrænsen for at blive Master er 25 år. Dog optager vi folk fra 20 år og op på holdet. Er man under 25, er man i "Pre-master"-gruppen.

Følg med i vores blog på:

http://agfmasters.tumblr.com/

AGF Masters finder du desuden på www.agf-masters.dk.

AGF Masters

AGF Svømning | Terp Skovvej 16-20, 8260 Viby J  | Tlf.: 86141070 | medlemsservice@agf-svomning.dk