AGF Svømning

AGF Årgang 2 på træningsweekend i Nørresundby

2014-10-06 09:14

Årgang 2 har i weekenden d. 3-5. oktober været i Nørresundby, hvor vi har boet på 4-mandsværelser i byens store træningscenter. Vi trænede på 4 baner i et 50m bassin med dertilhørende badeland, faciliteterne var i top, og der var masser af mad.

Fredag trænede vi, da vi kom til Nørresundby, hvorefter der var aftensmad og hygge på værelserne. Svømmerne kom tidligt i seng, da vækkeruret ringede kl. 6 lørdag morgen, hvor der var træning kl. 7-9. Her havde vi fornøjelsen af at træne samtidig med Aalborg svømmeklubs tredjehold, og de 2 timer blev afsluttet med holdkapper og en tur i badeland.

Til frokost havde holdleder Morten Ancker en overraskelse til svømmerne. Han havde lånt Mie Ø. Nielsens guldmedaljer fra EM i Herning og EM i Berlin på 100 ryg. Disse fik svømmerne lov til at få et nærmere kig på, og derudover havde Mie skrevet autografer til samtlige svømmere.

Dagens anden træning var allerede kl. 13-15. Dette var weekendens længste pas, og de der nåede længst fik svømmet 60x100 meter på lige under 2 timer.

Efter en lille snack var vi ude i det gode vejr og fortsatte de løbende holdkonkurrencer, hvor hold 4 til sidst løb med sejren. Derudover skulle holdene arrangere underholdning til efter aftensmaden. Dette endte med både quiz, gæt en svømmer samt konkurrencer i at tømme en vanddunk, spise jalapenos og få flest trøjer på inden for 5 min. Her endte vinderen på hele 16 trøjer! Resten af aftenen gik med spil og tv-hygge på værelserne, hvorefter svømmerne trætte gik tidligt i seng.

Sidste træning søndag morgen bød på medley, flyteknik og crawlvendinger, hvorefter vi vendte hjemad kl. 10.30

Alt i alt en super tur både træningsmæssigt og socialt. Det bliver spændende at se, hvordan det går holdet, når de næste lørdag tager til Sportigan Cup i Randers.

 

AGF Svømning | Terp Skovvej 16-20, 8260 Viby J  | Tlf.: 86141070 | medlemsservice@agf-svomning.dk