AGF SvÝmning

Thisted Cup 2015

2015-09-30 13:46
I sidste weekend deltog AGF1, AGF2 og AGF Sprint til Concordia Forsikrings Cup i Thisted.
 
Stævnet var startskuddet til den kommende kortbanesæson og en test af formen frem mod vinterens mesterskaber, hvor de ældste svømmere har DM i slutningen af november og Danske holdmesterskaber i December. Årgangssvømmerne har Vestdanske årgangsmesterskaber i december og Danske årgangsmesterskaber i starten af Februar.
 
Svømmerne leverede på et fornuftigt niveau i forhold til tidspunktet for stævnet. Der var dog enkelte svømmere, der skilte sig ud med meget positive resultater.
 
Tobias Bjerg svømmede udover et par gode bryst løb også en junior klubrekord hjem i 100 medley med 0.57,51. Jonas H. Sørensen og Julie Nykvist gjorde sig også positivt bemærket med mange flotte resultater, blandt andet svømmede begge to store personlige rekorder i 800 fri.
Matilde Bodilsen svømmede også rigtig mange personlige rekorder hjem og deltog i flere af finalerne og vandt blandt andet 50 ryg i 31,78.
To af de helt nye svømmere på AGF2, Valdemar Kjærgaard og Naya Sejr gjorde også et rigtig flot indtryk og tog flere finale pladser og medaljer med hjem.
 
AGF´s handicap svømmer, Niels K. Mortensen, som i år skal forsøger at kvalificere sig til de Paraolympiske Lege i Rio, viste også formen er på vej i den rigtige retning ved at smadre den danske rekord i 200 fri i gruppe S8, hvor Niels svømmede 2.15,61. Den tidligere rekord lød på 2.24,49 og tilhørte den gamle AGF svømmer, Emil Brøndum.
Niels stoppede dog ikke der, da han forbedrede sin egen danske rekord i 200 fly med knap 3 sekunder, så den nye rekord nu lyder på 2.22,80.
Tillykke til Niels!
 
Tak til Thisted svømmeklub for et flot og velafviklet stævne!
- vi ses næste år.
 
 
 
AGF SvÝmning | Terp Skovvej 16-20, 8260 Viby J  | Tlf.: 86141070 | medlemsservice@agf-svomning.dk