AGF Svømning

AGF Sprint

 
Holdbeskrivelse
AGF Sprint er sidehold til klubbens førstehold AGF1. Holdet består af svømmere i alder 17+ år. Primært svømmere, som ikke kan få uddannelse/arbejde til at hænge sammen med 8-10 træninger. Den daglige træning varetages af klubbens cheftræner: Bjørn Sørensen. Det forventes, at svømningen prioriteres højt, men det skal fungere med et "voksenliv". Svømmere på AGF Sprint skal være modne nok til at tage et stort ansvar for egen træning og prioriteringer.
 
Mål
Der er primært fokus på 50 og 100m løb. Niveauet på holdet skal være så godt, at det kan supplere klubbens bedste holdkapper til nationale mesterskaber.
 
Daglig træning og krav
Man skal have kravtid til DM stævnerne for at være i betragtning til holdet. Det forventes, at man træner 5-6 gange om ugen + supplerende træning. Træning og træningsmængde aftales individuelt med træneren. Det forventes at svømmerne er voksne og modne nok til at komme med individuelle input til træningen.
 
Træninglejr
Individuelle vurderinger af svømmerne for deltagelse på træningslejr med AGF1. Forventet egenbetaling på 6000 kr.
 
Træningsperiode og ferie
AGF Sprint træner året rundt. Der forventes 1 uges ferie i december, samt ca. 3 uger i sommerferien. Der vil være enkelte friweekender og fridage, der er tilrettelagt i forhold til optimal træning. Sæsonstart og ferie afhænger af topningsstævner. På AGF Sprint er det vigtigt, at vi sørger for, at arbejde/uddannelse går hånd i hånd med svømning og der kan derfor være særlige forhold i forbindelse med eksamensperioder mm.
 
Stævner
Der svømmes 4-7 stævner om året. Stævnerne er planlagt efter topning til DM-K (nov.), Danish Open (april) og DM-L (juli). Internationale mesterskaber vægtes over Danske Mesterskaber.
 
Sociale arrangementer
De sociale arrangementer vil primært foregår sammen med AGF1 2-3 gange om året.
AGF Svømning | Terp Skovvej 16-20, 8260 Viby J  | Tlf.: 86141070 | medlemsservice@agf-svomning.dk