AGF Svømning

AGF 2

Holdbeskrivelse
AGF2 består primrært af juniorsvømmere og ældste årgangssvømmere. Holdet træner 6-8 gange om ugen + supplerende træning i form af fitness, skadeforbyggendetræning og styrketræning. Det forventes, at svømningen bliver prioriteret højt i dagligdagen.

Mål
For svømmere på AGF2 handler det om at udvikle sig til dygtige junior og senior svømmere, der kan være med fremme på nationalt niveau. Der vil i den daglige træning stadigvæk være fokus på en bred udvikling på alle stilarter og alle distancer. Der er samtidig også fokus på, at svømmeren udvikler sig personligt og følger svømningens ATK; det gælder både skadeforbyggende træning, ernæring, mentaltræning og styrketræning.

Daglig træning og krav
Der forventes, at svømmerne møder meget stabilt op til træning, og at træningen prioriteres i ferier, hvor folkeskolen har fri. Træningsmængde og målsætning aftales med klubbens talentudvikler.

Træninglejr
Der vil være 1-2 træningslejre på holdet om året, med en varighed af 4-7 dage. Den lange træningslejr ligger i uge 7. Det forventes, at svømmerne deltager i træningslejre og træningsweekender.

Træningsperiode og ferie
AGF2 træner næsten året rundt. Der forventes 1 uges ferie i december for juniorerne og 1 uges ferie i uge 6 for årgangssvømmerne. Der vil være op til 4 ugers sommerferie efter sommerens DM-stævner. Der vil være enkelte friweekender og fridage, der er tilrettelagt i forhold til optimal træning. Sæsonstart og ferie afhænger af topningsstævner.

Stævner
Der svømmes 8-10 stævner om året. Stævnerne er planlagt efter topning ved de nationale mesterskaber.

Sociale arrangementer 
Der vil være 2-3 sociale arrangementer i løbet af sæsonen. Det kan være opstartstur, fællesspisning mm.
 
AGF Svømning | Terp Skovvej 16-20, 8260 Viby J  | Tlf.: 86141070 | medlemsservice@agf-svomning.dk