AGF Svømning

AGF 3

Holdbeskrivelse
Klubbens tredje bedste hold. Holdet består primært af årgangssvømmere og få af de ældste børnesvømmere.Træning 4-6 gange om ugen + supplerende træning i form af fitness, skadesforebyggende træning samt styrketræning med egen kropsvægt.

Mål
På AGF3 er målet langsigtet udvikling. Svømmerne skal dygtiggøre sig i alle 4 stilarter og holdet skal vise stor bredde til regionale og nationale mesterskaber; både individuelt og i holdkapper.

Daglig træning og krav
På klubbens tredjehold skal man begynde at tage kravtider til minimum regionale mesterskaber i tiden på holdet. Det forventes at man træner 4-6 gange om ugen + supplerende træning. Træningsmængde fastsættes efter alder.

Træninglejr
AGF3 har to årlige træningsweekender. En 3-dages i efteråret og en 4-dages omkring påsken. Forventet egenbetaling omkring 1000 kroner pr. weekend.

Træningsperiode og ferie
AGF3 træner året rundt. Der forventes 1 uges ferie i vinterferien, samt 4-5 uger i sommerferien. Der vil være enkelte friweekender og fridage, der er tilrettelagt i forhold til optimal træning. Sæsonstart og ferie afhænger af topningsstævner.

Stævner
Der svømmes ca. 1 stævne om måneden. Stævnerne er planlagt efter topning til DÅM-K (feb.) og DÅM-L (juni).

Sociale arrangementer
Der vil være 3-4 sociale arrangementer i løbet af sæsonen. Det kan være opstartstur, fællesspisning mm.
 
AGF Svømning | Terp Skovvej 16-20, 8260 Viby J  | Tlf.: 86141070 | medlemsservice@agf-svomning.dk