AGF Svømning

AGF-pokaler

(Opdateret 10.01.16)

Venskabspokaler:

  • Pige: Nanna Rolle (AGF 2) 
  • Dreng: Sander Zaccarin (AGF 3)

Venskabspokalen bliver delt ud til den svømmer, der forbedrer det sociale miljø; både på holdet og i klubben. Svømmeren skaber godt humør i dagligdagen og er støttende i svære perioder.

(Nanna er ekstrem god til hjælpe alle på holdet; både til træning og stævne. Nanna sætter altid holdet over sig selv. Hun kommer altid glad og smilende til træning, hvilket er med til at løfte alle andre på holdet.
Sander har lige siden han startede i konkurrenceafdelingen været en god kammerat. Han er smilende og glad hver dag, når han kommer til træning.
Selvom Sander kun er 12 år, er han allerede berygtet for sine store evner til at heppe (han kan råbe hele hallen op), og han hjælper sine holdkammerater, lige meget om det er til træning eller stævne.)

Pop-Up Pokaler:

  • Pige: Amalie F. Brøchner (AGF 1)
  • Dreng: Jonas H. Sørensen (AGF 2)

Pop-up pokalen uddeles til den svømmer, som har gjort ekstraordinært store fremskridt i løbet af det sidste år. Der ses både på træning, præstationer og resultater.

(Amalie har i løbet af året vist stor fremgang både til træning og til stævner, Amalie vandt sin første individuelle vestdanske medalje (50bryst) til Vestdanske langbane i marts måned.
Amalie har vist en god og stabil indstilling til træning i løbet af året og har et stort potentiale for fremtiden.
Jonas har hele året rykket sig utrolig meget både til træning og til stævne, hvor han efter et rigtig flot dansk årgangsmesterskab på langbane i sommers, har formået at blive ved med at udvikle sig positivt i løbet af efteråret. Her svømmede Jonas bla. andet en bronzemedalje (800fri) og en sølvmedalje (1500fri) hjem ved de vestdanske juniormesterskaber. Jonas forsatte fremgangen, både til DM kortbane og til DMH, som lover godt for fremtiden).

Talentpokal:

  • Mille Kjær Jensen (AGF 3)

Talentpokalen går til den svømmer, som har opnået flotte resultater i det forgangne år. Modtageren af talentpokalen kan med hårdt arbejde og flid i den daglige træning udrette store ting i fremtiden.

(Mille modtager talentpokalen efter en flot fremgang i løbet af året, hvor hun blev dansk årgangsmester i 100m og 200m ryg på langbane gr.2. Mille har desuden vundet et hav af vestdanske medaljer i gr.2 i løbet af året). 

Juniorpokal:

  • Tobias B. Bjerg (AGF 1)

Juniorpokalen går til den svømmer, som har leveret de bedste juniorresultater i løbet af året. 

(Tobias modtager pokalen efter flotte resultater henover hele året, hvor han har opnået følgende resultater; deltagelse ved de Europæiske juniormesterskaber, hvor han vandt en bronzemedalje i 50m bryst. Tobias er også blevet nordisk juniormester i 100m og 200m bryst på kortbane. Tobias er dansk seniormester på 50m bryst på kortbane, dansk juniormester i 50m, 100m og 200m bryst på kortbane. Tobias har desuden forbedret følgende danske seniorrekorder flere gange i løbet af i år; 50m bryst på kortbane og 100m bryst på langbane. Tobias har forbedret den danske juniorrekord på 50m og 100m bryst på kortbane flere gange, samt 100m bryst på langbane.) 

Victors Mindepokal  ✝

  • Niels K. Mortensen (AGF 1) 

 ✝  Victors Mindepokal blev oprettet i 2011 af bestyrelsen i AGF Svømning til minde om Victor Pedersen, der i en alder af kun 13 år, den 29. december 2010, tabte kampen imod kræften. Pokalen gives til den dreng eller pige fra AGF's konkurrencehold, som i Victors ånd i løbet af sæsonen har opnået de bedste resultater og personlige forbedringer ved ukuelighed, vilje, flid, positiv indstilling og godt humør.

(Niels har igennem hele året repræsenteret AGF på bedste vis. Han har været glad og smilende hver dag til træning og har arbejdet hårdt hver dag for at opnå sine resultater. Niels har i 2015 deltaget ved VM for handicappede, hvor det blev til en 6. plads både i 100m fly og 200m medley. Niels har forbedret de danske rekorder i følgende løb i 2015; kortbane: 200m ryg, 200m fly, 200m medley, 200m fri. Langbane: 100m fri, 200m fri, 200m ryg, 50m fly, 200m fly.)
AGF Svømning | Terp Skovvej 16-20, 8260 Viby J  | Tlf.: 86141070 | medlemsservice@agf-svomning.dk