AGF Svømning

CoVid-19-info

Her kan du følge med i seneste nyt om CoVid-19 og AGF Svømning 
Vi følger med i udviklingen omkring CoVid-19 og overholder de retningslinjer, der er blevet stillet af myndighederne.
 
 
 
12. september 2020
Opdatering af retningslinjer for de tre haller, som nu er ens og lidt mere fleksible.

3. september 2020
Retningslinjer for de enkelte svømmehaller i forbindelse med Corona. Gellerup Badet, Søndervangsskolen og Svømmestadion
 
16. august 2020
På baggrund af CoVid-19-situationen i Aarhus og det stigende antal smittede har vi besluttet at udskyde sæsonstarten til den 31. august 2020. Vi forlænger samtidig sæsonen med 2 uger ind i 2021.
 
7. august 2020
Vi er opmærksomme på CoVid-19-situationen i Aarhus Kommune og vil snarest melde noget ud i forhold til sæsonstart. Ny opdatering følger senest onsdag d. 12 august. 
 
Juli 2020
  • Tilmeldingen til efteråssæsonen åbner søndag d. 12. juli 2020
  • I forbindelse med sæsonstarten 17. august 2020 forventer vi fortsat, at der vil være CoVid-19-restriktioner med hensyn til afstand og hygiejne
  • Det vil ikke være muligt for forældre at opholde sig i omklædningen eller i svømmehallen, mens undervisningen finder sted
  • For ikke at få overlap i bade- og omklædningsrummet vil vi gerne have det ene hold op i svømmehallen, før vi sender det andet hold til omklædning
 
Juni 2020 
  • AquaCamp i uge 27 og 32 er IKKE aflyst - vi følger myndighedernes retningslinjer.**
D. 17. marts 2020
Som konsekvens af de retningslinjer myndighederne har offentliggjort har vi desværre været nødsaget til at aflyse al undervisning i vores forårssæson
 
Vi har desværre ikke mulighed for at yde kompensation for manglende undervisning i forårssæsonen. Dvs. der ikke bliver tale om tilbagebetaling af medlemskontingent/dele af medlemskontingentet i denne helt specielle situation, som AGF Svømning ikke har nogen indflydelse på.
Dette er grundet i, at du/i har betalt kontingent for foråret 2020. Et kontingentet er udtryk for en betaling for det at være medlem i en idrætsforening og ikke for en specifik ydelse jf. DGI/DIF. Altså ikke hvor mange gange, man kan komme til svømning.

Det er naturligvis en uheldig situation for os alle.
 
*Skulle der opstå forhold, der gør, at vi ikke kan starte vores efterårssæson som forventet, vil der blive ydet kompensation. Hvorvidt det bliver i form af ekstra træningsgange eller økonomisk kompensation, vides ikke endnu og afhænger af situationen.
 
**Skulle AquaCamp 2020 blive aflyst vil der være mulighed for at få refunderet betaling for tilmeldingen.
 
 Har du spørgsmål ang. situationen, så er du velkommen til at kontakte formand, Ib Kronborg, via formand@agf-svomning.dk. Vi vil løbende opdatere på vores hjemmeside, vores facebookside samt give vores medlemmer besked via mail.
AGF Svømning | Terp Skovvej 16-20, 8260 Viby J  | Tlf.: 86141070 | svommeskoleleder@agf-svomning.dk