AGF Svømning

Masters

AGF Masters er holdet for svømmere, som ønsker at dyrke svømning seriøst og målrettet i et hyggeligt socialt fællesskab. Vi har 3 træningspas om ugen i byens bedste hal - Aarhus Svømmestadion.

Tirsdag: kl.19.30-21.00 
Torsdag: kl.19.30-21.00
Søndag: kl.9.10-11.00   

Kontakt: Mads Hjorth
Email: sportschef@agf-svomning.dk

På holdet prioriterer vi kvaliteten i hvert enkelt træningspas og står ved, at træningen er et mål i sig selv. Træningen er derfor præget af stor variation indenfor alle fire stilarter.

Masters er også et konkurrencehold. Op til stævner træner vi målrettet med svømmernes specialediscipliner, således at de får stor mulighed for at specialisere sig i teknik og udvikle den fornødne fysiske kapacitet til at kunne prøve kræfter med danmarks øvrige mastershold. Vi tager til stævne ca. 4 gange årligt.

Kort sagt: Vi blander en seriøs svømmetræning med et stærkt socialt miljø så man til hver træning får et stort svømmemæssigt udbytte og gerne skal have grint mindst én gang før man går hjem!

Aldersgrænsen for at deltage til Masters stævner er 25 år. Dog kan man deltage til stævner som pre-master fra 20 år, hvor de har deres egen konkurrence fra 20-24 år.

Du kan deltage i den daglige træning fra det år du fylder 18 år.

 

Har du spørgsmål eller lign. kan du kontakte holdets træner Niels - enten via ovenstående kontaktinfo eller vores facebookside.

 

Du kan også finde os på facebook - tryk her

AGF Masters

AGF Svømning | Terp Skovvej 16-20, 8260 Viby J  | Tlf.: 86141070 | medlemsservice@agf-svomning.dk