AGF Svømning

Sådan tilmelder du

Som noget nyt er AGF svømning overgået til online tilmelding, med betaling via Dankort, Visa/Dankort og MasterCard. Det er en enkel og simpel måde, at tilmelde sig selv og/eller sit barn på til en svømmeaktivitet.

Når betalingen er foretaget, er du medlem og har en plads på det tilmeldte hold.

Vejledning til tilmelding

  1. Vælg først Oversigt over hold i menuen i venstre side og herefter den svømmehal, hvor du gerne vil svømme.
  2. Klik på det hold du gerne vil deltage på.
  3. Klik på knappen “Tilmeld”.
  4. Indtast deltagerens oplysninger. Det er meget vigtigt at indtaste mobilnummer og mailadresse. Melder du dit barn til, er det vigtig, at det er barnets personlige oplysninger og din egen mailadresse. 
  5. Klik “Tilmeld” og følg vejledningen til betaling med betalingskort.
  6. Sæt kryds ved - Jeg ønsker at modtage nyheder. Du vil ikke modtage kommercielle mails, men hvis ikke der er sat et kryds kan vi ikke skrive til dig om aflysninger, sæsonopstart og andre relevante oplysninger.
  7. Du modtager nu en mail som bekræftelse, der også indeholder en adgangskode, du fremover kan bruge ved tilmeldinger. Der kan gå op til ½ time.

Venteliste

Skulle holdet være overtegnet, bliver du registreret på en venteliste og får automatisk en email, hvis en plads bliver ledig. Hvis du ønsker pladsen, kan du acceptere og foretage betaling – eller afvise, hvorefter pladsen bortfalder straks. Ét fejltryk betyder ny registrering på ventelisten. Så vær omhyggelig med at notere din mailadresse korrekt.

Medlemslogin

Når du har modtaget en mail med brugernavn og adgangskode, kan du logge ind og se dine oplysninger og hvilke hold, du er tilmeldt. Se menupunktet “Medlemslogin” i menuen til venstre eller klik her.

Fritidspas

Er du blevet tildelt et fritidspas fra Aarhus kommune, skal du tilmelde dig det ønskde hold og betale med Dankort eller MasterCard, herefter sender du Paskoden, som står på fritidspasset på mail til formand@agf-svomning.dk, hvorefter du modtager refusionen.

Aflysning af hold

Hvis der er mindre en 5 deltagere på et hold på Forældrefitness er minimum 15 forbeholder vi os ret til at lukke holdet. Vi vil naturligvis tilbydet et andet hold alternativt tilbagebetale kontingentet.

Udmeldelse

Ved køb af deltagelse på hold er der fortrydelsesret til 14 dage efter første træningsgang, med mindre andet er anført i holdbeskrivelsen. Ved framelding senest dagen efter første træningsgang refunderes det fulde beløb. Hvis holdet ikke oprettes, tilbagebetales hele beløbet naturligvis.

Ved udmelding inden for fristen skal der sendes en mail til medlemsservice@agf-svomning.dk . Mailen skal indeholde navn, adresse, fødselsdata på medlemmet samt mailadresse og telefonnummer på den, der har indmeldt. Derudover skal der oplyses hvilket hold, der ønskes udmeldelse fra.

AGF Svømning | Terp Skovvej 16-20, 8260 Viby J  | Tlf.: 86141070 | medlemsservice@agf-svomning.dk