AGF Svømning

Talent

Holdbeskrivelse
Klubbens første konkurrencehold. Der er et talenthold på svømmestadion og et talenthold i Gellerupbadet. Holdet består af børnesvømmere. Træning (2-)3 gange om ugen + supplerende træning i form af fitness og motorik igennem leg.

Mål
På Talent er målet langsigtet udvikling. Svømmerne skal synes det er sjovt at gå til svømning og lære alle 4 stilarter, skills, hovedspring og vendinger. Holdet skal have et godt sammenhold og begynder at deltage i stævner og synes det er sjovt.

Daglig træning og krav
Det skal være sjovt at svømme på talentholdet, det skal være sjovt at lære nye færdigheder i den daglige træning. Der forventes et stabilt træningsfremmøde.

Overnatningsstævner
Der vil være 1-2 årlige stævner med overnatning, hvor det sociale er højt prioriteret. Forventet egenbetaling ca. 800 kr. 

Træningsperiode og ferie
Talentholdet følger skolernes ferie, der vil dog være tilbud om træning i ferie og helligdage, med undtagelse af sommerferien.

Stævner
Der svømmes ca. 6 stævner om året. Det tilbydes hovedsagligt små lokale stævner, men også 1-2 større stævne med overnatning.

Sociale arrangementer
Sociale arrangementer bliver prioriteret højt på Talent. Der vil være 3-4 sociale arrangementer i løbet af sæsonen. Det kan være opstartstur, fællesspisning, biograftur mm.
AGF Svømning | Terp Skovvej 16-20, 8260 Viby J  | Tlf.: 86141070 | medlemsservice@agf-svomning.dk