Hvem er vi?

Oprettet helt tilbage i 1902 er AGF's svømmeafdeling en af de ældste i landet. Gennem årene er det blevet til adskillige medaljer ved danske, jyske, nordiske og europæiske mesterskaber samt internationale medaljer og rekorder for både junior- og seniorsvømmere.

I svømmeafdelingen er der skabt en klubånd med en positiv atmosfære blandt de aktive, trænere, instruktører samt ledere, hvilket styrker det sammenhold, der kan være med til at styrke AGF Svømnings position i dansk svømning.

I vores svømmeskole gennemføres målrettet arbejde med svømmeundervisning af børn i alle aldre, ligesom der findes svømning for voksne på alle niveauer. Svømmeafdelingen er med til at løse en opgave med svømmeundervisning og breddeidræt, samtidig med at vi har et klart mål for eliteidrætten.

AGF Svømning har over 1500 medlemmer i alle aldre og på alle niveauer. Vi har undervisning i tre forskellige haller i Aarhus og kan tilbyde mange forskellige typer hold og undervisning.


Sport & Administration

I AGF Svømning har vi kompetence ansatte, der både løser det sportslige og meget af det administrative arbejde

Profile Image
Cheftræner
Line Petersen
Line er leder af AGFs konkurrenceafdeling
Profile Image
Sportsansvarlig
Anders Lander Mogensen
Anders varetager de administrative opgaver i k-afdelingen samt er assisterende træner på AGF1.
Svømmeskoleleder
Emil Bang Træholt
Emil er den daglige leder af vores breddeafdeling - herunder hajholdene og motionsholdene

Udvikling & strategi

Bestyrelsen er klubbens demokratiske valgte ledelse, der implementerer og udvikler svømmeklubbens strategi og faciliterer udvikling

Profile Image
Arbejdende bestyrelsesmedlem
Joanna Suder-Lassen
Joanna er ansat i AGF Svømning på deltid med det formål, at implementere bestyrelsen strategi og facilitere fortsat udvikling i klubben.
Profile Image
Formand
Morten Høgh
Morten Høgh blev genvalgt i 2024, og efter konstituering af bestyrelsen blev han formand for AGF Svømning