Stævner

Svømmestævner og konkurrencer er en stor del af det at være konkurrencesvømmer i AGF Svømning. Det er derfor vi kalder det for en konkurrenceafdeling.
Svømmere på alle klubbens konkurrencehold inviteres jævnligt til svømmestævner, træningsture og sociale arrangementer, og disse er en vigtig faktor i at skabe gode relationer på tværs af svømmerne og skabe en god svømmemæssig udvikling.

Tilmelding
Tilmelding til svømmestævner sker på Holdsport, hvor man som konkurrencesvømmer skal have en profil. Har du ikke dette, så kontakt cheftræner Line Petersen ([email protected]).
Når der er nye aktiviteter, så sender vores aktivitetsledere en mail ud med invitation og informationer om aktiviteten.

Indbetaling til stævner sker ved tilmelding på Holdsport.


Indbetaling til træningslejr skal foregå til følgende konto:

Nordea

Reg.nr.: 2879

Kontonr.: 4396864814      

HUSK at anføre SVØMMERENS NAVN og AKTIVITET, eks. "Jonas Hansen" og "Træningslejr"


Stævnekalender
Kalender for alle hold

Kalender for AGF1, AGF2, Sprint
Kalender for AGF3
Kalender for AGF4
Kalender for Talent


Svømmestævner kan for nye svømmere og forældre være en oplevelse man ser frem til med både glæde og undren. Det er de færreste udenfor svømmeverdenen der helt forstår hvordan et svømmestævne afvikles, og ofte har man 100 spørgsmål omkring pakkeliste, afgangstidspunkt, løbslister osv.


Vi har forsøgt at lave en guide, så nye svømmere og forældre kan få svar på nogle af de spørgsmål de sidder med. Derudover har hvert hold også en Facebook-gruppe, hvor man er mere end velkommen til at stille spørgsmål.


Tryk her for at se Forældrefolderen

Til svømmestævner er der ofte også brug for en holdleder til at klare nogle praktiske opgaver, samt støtte trænere og svømmere under svømmestævnet. Skal du med som holdleder kan du med fordel læse vores Holdlederfolder igennem.


Tryk her for at se Holdlederfolderen