Officialuddannelse

Hos AGF Svømning er der altid behov for, at engagerede forældre giver en hjælpende hånd til stævner. Uden officials kan svømmeklubben ikke deltage i stævner/mesterskaber eller afholde stævner som fx Aarhus Open, klubmesterskab og små lokale stævner for klubber i Aarhus/Østjylland.


Hvordan bliver jeg official?

Uddannelsen som official begynder med tidtageruddannelse, og efterhånden som du selv har lyst, kan du komme på flere kurser som bane- og vendedommer, speaker, sekretariat, ledende tidtager/ledende måldommer, starter og overdommer.

Se beskrivelsen af hver uddannelse/hvert modul i dette dokument.


Hvad kan du forvente?

Vi forventer ikke, at vores officials hjælper ved alle de stævner, deres børn deltager i.

Ved tilmelding af jeres barn/børn til stævner, angives det, om du har mulighed for at deltage som official.

Når stævnet er planlagt, fremsendes information om, hvilke forældre der skal bruges til stævnet.

Men det er selvfølgelig en forudsætning, at forældre melder sig som officials/hjælpere, ellers kan vi ikke afvikle/deltage i så mange stævner. Det er en forpligtelse for klubben at stille med et vist antal officials, også selvom vi ikke selv afholder stævnet.

Til hvert stævne bruges der ca. 20-30 officials.

Så hvorfor ikke blive official, da du derved er med til stævnerne på en aktiv måde, og samtidig får du mulighed for at se dit barn svømme og hjælper de øvrige svømmere til en god oplevelse?
Kontakt

Skriv til os her og fortæl, hvilket kursus du ønsker, så sørger vi for tilmelding. Bemærk, at modul 1 skal tages før modul 2. Modul 4 kan tages efter modul 1 og 2. HUSK: Dit barn og din klub har brug for dig, og klubben betaler for din kursusdeltagelse. Hvis du/I har lyst til at uddanne dig/jer som official, så henvend dig/jer her.

Kommende kurser

Der er i øjeblikket ingen fremtidige aktiviteter