AGF SvÝmning

Sportigan Cup i Randers

2014-10-13 11:56
Lørdag d. 11. oktober deltog årgang 2 og Flex ved Sportigan cup i Randers.
Allerede fra første løb blev der svømmet store personlige rekorder, vundet medaljer og taget kravtider.
Over de sidste 10 måneder er rykket en stor gruppe nye svømmere op på årgang 2. De viste over hele linjen store forbedringer, både teknisk og i form af personlige rekorder. I 100 medley lykkedes det hele gruppen at forbedre sig med minimum 8 sekunder, hvoraf den største var på hele 17 sekunder af Cathrine Birkebæk. Fra denne gruppe deltog Lærke Hemmer-Hansen og Signe Ladefoged i finalen på 50 bryst, hvor det lykkedes at svømme en sølv og bronze hjem i to rigtig fine løb. På den dobbelte distance lykkedes det disse piger at svømme under kravtiden til vestdanske årgangsmesterskaber, der ligger i december.

Flexholdet levede en rigtig flot indsats til stævnet, hvor næsten alle svømmerne blev belønnet med rigtig store personlige rekorder. Flere af svømmerne gjord det så godt, at de også svømmede sig videre til finalerne i et eller flere af deres løb. Herformåede de fleste af svømmerne at forbedre sig endnu engang. - rigtig god indsats! :-)

Af de lidt ældre svømmere fra årgang 2, lykkes det Nikolaj Kock at kvalificere sig til sit første vestdanske årgangsmesterskab med to flotte løb. Derudover blev der svømmet nye kravtider hjem af Carl Brøchner, Christian Leo, Sofus Balladone, Sarah Carugati og Mathias Lund Hansen. Sidstnævnte svømmede i 100 bryst så hurtigt, at han nu skal med til de danske årgangsmesterskaber næste sommer.
Set i bakspejlet skal vi næste gang være bedre til at holde niveau over hele dagen. Både indledende og finaleafsnittet startede rigtig godt ud, hvorimod sidste del af afsnittene faldt i kvalitet. Derudover er starter og vendinger et af de steder, hvor vi kan hente flere nemme sekunder.
Svømmerne træner nu efter et godt stævne videre frem mod Aalborg Cup, hvor de sidste kravtider skal tages frem mod de vestdanske årgangsmesterskaber, der bliver efterårets afsluttende stævne sammen med Midt Øst Cup.

/Træner teamet
 
AGF SvÝmning | Terp Skovvej 16-20, 8260 Viby J  | Tlf.: 86141070 | medlemsservice@agf-svomning.dk